Minnesota Wild ja Pittsburgh Penguins ovat aloittaneet neuvottelut vaihtokaupasta, Pittsburgh Hockey Now -sivusto raportoi.

PHN:n sisäpiirilähteen mukaan Penguinsin GM Ron Hextall on käynyt viikonloppuna Wildin ylemmän johtoportaan kanssa neuvotteluja vaihtokaupasta. Vaihtoneuvotteluihin liittyvät pelaajista ei ole vielä tullut tietoa.

The Athletic -sivusto uutisoi viime viikolla, että Wildin GM Bill Guerin on saanut useita puheluita puolustaja Matt Dumbasta. Penguinsilla on tällä hetkellä riittävästi rightin puolustajia, joten Dumban ei uskota olevan heidän tähtäimessä.

Pittsburgh Hockey Now -sivusto spekuloi, että Penguinsin monipuolinen hyökkääjä Jeff Carter voisi olla neuvotteluiden keskipisteenä. 3,125 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2024 asti tienaava Carter on joutunut tällä kaudella Penguinsissa puolustavampaan rooliin.

Suomalaisittain kiinnostava potentiaalinen vaihtokaupan kohde voisi olla Kasperi Kapanen, jonka esitykset ovat ailahdelleet pahasti tällä kaudella. 26-vuotias suomalaislaituri olisi ikänsä, palkkansa (3,2 milj. $) ja pelipaikkansa puolesta sopiva kohde hyökkäysvoimaa kaipaavaan Wildiin.