Liigan sarjataulukossa tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella (12.) majaileva HIFK on tehnyt uuden pelaajahankinnan.

Helsinkiläisseura tiedottaa päässeensä loppukauden kattavaan sopimukseen keskushyökkääjä Kevin Royn kanssa. 29-vuotias kanadalainen on esiintynyt aiemmin tällä kaudella Brynäs IF:n riveissä kuudessa ottelussa tehoin 1+0.

– Kevättä kohti mennään ja meillä on tälläkin hetkellä muutama pelaaja sairastuvalla. Kevinin hyökkäyspään taidot ja vahva ylivoimaosaaminen tuovat hyvän lisän joukkueeseemme, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

Roy on pelannut urallaan aiemmin myös NHL:ssä. Tililtä löytyy 28 ottelua, jotka ovat tulleet Anaheim Ducksin riveissä. AHL:ssä kanadalainen on pelannut puolestaan 280 ottelua.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Tervetuloa Stadiin Kevin Roy! 🍁

Tiedote: hifk.fi/liiga/2023/bat…

#HIFK #Liiga