Edmonton Oilersin katseet ovat kiinnittyneet siirtomarkkinoihin. Samaan aikaan seura yrittää päästä eroon Jesse Puljujärvestä, että vahvistaa puolustustaan. Optimaalisesti seura saisi lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Edmonton on kiinnostunut erityisesti kahdesta pakkivahvistuksesta.

– On kaksi nimeä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun Edmontonin toimistossa pohditaan, ketkä ovat potentiaalisesti saatavilla ennen siirtotakarajaa. Tiedän, että he ovat keskustelleet sekä John Klingbergin että Joel Edmundsonin meriiteistä, osana pitkää listaa puolustajia, joita he tutkailevat, LeBrun kertoo.

Anaheim Ducksin puolustaja Klingberg olisi erinomainen vahvistus Oilersin takalinjoille. Anaheim Ducksin GM on puolestaan käynyt tiuhaan Edmontonin peleissä, mahdollisesti katsomassa Puljujärveä. Edmontonin pitäisi pulittaa hänestä varmasti paljon muutakin.

Montreal Canadiensin Edmundson on enemmän peruspakki. Hänet Edmonton voisi saada halvemmalla, mutta Montrealin hyökkäyksestä tuskin löytyy sopivaa tonttia Puljujärvelle.