Edmonton Oilersin GM Ken Holland yrittää päästä eroon hyökkääjä Jesse Puljujärvestä, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman sanoi perjantaina 32 Thoughts -podcastissa.

Friedmanin tietojen mukaan Holland kaupittelee aktiivisesti Puljujärveä ympäri NHL:ää, mutta ei ole vielä saanut haluamaansa tarjousta takaisin. Hollandin mielestä NHL-seurojen tähän mennessä tulleet tarjoukset ovat olleet pahasti alimitoitettuja Puljujärven heikon pelivireen takia.

Viime kesänä kolmen miljoonan dollarin arvoisen yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Puljujärvi on ollut suuri pettymys Oilersin hyökkäyksessä. 24-vuotias Kärppien kasvatti on tehnyt 27 ottelussa vain yhden maalin ja kuusi tehopistettä.

Puljujärvi avautui aiemmin tällä viikolla Ylelle vaikeuksistaan löytää identiteettiään NHL:ssä. Friedmanin mukaan Puljujärven rehellisen haastattelun jälkeen Oilersille ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kaupata suomalainen isoimman tarjouksen tekevälle joukkueelle.

LUE MYÖS: Jesse Puljujärvi suorasanaisessa haastattelussa – lataa Ylelle rehellisen kommentin: ”Ehkä minulla ei vain riitä”