Florida Panthers kaatoi Seattle Krakenin lukemin 5-1 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Edes Floridan poissaolot eivät hidastaneet joukkueen menoa kaukalossa. Aleksander Barkov oli edelleen sivussa kokoonpanosta sairastumisen vuoksi, minkä lisäksi myös Anton Lundell oli tipahtanut sivuun joukkueen pelivahvuudesta. Panthersin päävalmentaja Paul Mauricen mukaan Lundell kärsii ylävartalovammasta, mutta todennäköisesti hän pääsee mukaan jo Panthersin seuraavaan otteluun.

Lundellin poissaolon myötä Florida joutui lähtemään otteluun 11 hyökkääjän voimin. Joukkue sai kesken ottelun lisää huonoja uutisia, kun hyökkääjä Patric Hörnqvist ja puolustaja Radko Gudas joutuivat jättämään pelin kesken ylävartalovammojen vuoksi.

Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemi käytti hyökkäyksen poissaolot edukseen ja iski NHL-uransa toisen maalin. Hän on pelannut tällä kaudella kuusi peliä NHL:n puolella pistein 1+1.

Myös Eetu Luostarinen pääsi ottelussa pisteille. Hän nappasi yhden syöttöpisteen, minkä myötä 25 otteluun ovat syntyneet nyt tehopisteet 6+8=14.

Florida Panthers

@FlaPanthers
When there's a Finn, there's always a way