NHL:n runkosarjasta on neljännes takanapäin. Nuoreen kauteen on mahtunut jo lukemattomia hienoja tarinoita. Marraskuun pimeydessä NHL:ssä nähtiin huikeita käännetarinoita, joissa parjatut flopit palasivat vanhojen vuosien tasolleen, ja pitkiä maaliputkia.

NHLSuomi kasasi tähän artikkeliin tähdistökentän marraskuun isoimmista onnistujista.

Maalivahti: Karel Vejmelka, Arizona Coyotes

Karel Vejmelka on yksi NHL:n nimettömimmistä ykkösvahdeista. Arizonassa pelaaminenkaan ei ole aina helppoa, mutta marraskuun aikana tshekkivahti nousi parrasvaloihin. Vaikka hänen joukkueensa on altavastaaja illasta toiseen, Vejmelka pelasi marraskuussa yhdeksän ottelua torjuntaprosentilla 93,6.

Puolustaja: Josh Morissey, Winnipeg Jets

Winnipeg Jets on NHL:n alkukauden isoin yllättäjä, ja joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja on puolustaja Josh Morrissey. Hänellä on valtava vastuu Jetsin pakiston liiderinä, ja tällä hetkellä Morrissey pelaa uransa parasta lätkää. Marraskuun 12 ottelussa hän paukutti tehot 5+12=17.

Puolustaja: Erik Karlsson, San Jose Sharks

Erik Karlssonin uran parhaiden hetkien piti olla kaukana takanapäin. Vaikka jalka ei enää kuljekaan niin kuin nuorena, Karlssonin pelikäsitys ja kiekolliset taidot tekevät tuhoa illasta toiseen. Hän iski marraskuun 15 ottelussa tehot 5+16=21.

Erik Karlsson on pakkien pistepörssin ykkönen. Kuva: Getty Images

Vasen laitahyökkääjä: Jason Robertson, Dallas Stars

Juuri nyt Jason Robertson on koko NHL:n vaarallisin ja kuumin pelaaja. Hänen salaisuutensa on salakavala rannelaukaus, joka lähtee tarkasti ja terävästi yllättäen ja pienestä tilasta. Tulosta tulikin marraskuussa paljon. 14 otteluun Robertson paukutti tehot 15+11=26.

Keskushyökkääjä: Connor McDavid, Edmonton Oilers

Edmonton Oilersilla on jälleen joukkueena vaikeaa, mutta Connor McDavidia siitä ei voi syyttää. Supertähti jatkoi marraskuussa hurjaa tehotehtailuaan. Jäätä illasta toiseen dominoiva McDavid paukutti 14 ottelussa tehot 9+14=23.

Oikea laitahyökkääjä: Nikita Kutsherov, Tampa Bay Lightning

Nikita Kutsherov ei enää saa samanlaista suitsutusta kuin muutama vuosi sitten, mutta venäläisen kiekolliset taidot eivät ole kadonneet mihinkään. Hän teki marraskuussa tuhoa etenkin ylivoimalla. 13 ottelussa syntyi tehot 7+16=23, ja näistä pisteistä 13 syntyi ylivoimalla.