Sinivalkoinen NHL-selostajaääni Antti Mäkinen laukoo tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa varsin provokatiivisen kommentin Florida Panthersin kesän tähtihankinta Matthew Tkachukista.

Yhtenä NHL:n ristiriitaisimmista pelaajista tunnettu Tkachuk, 24, on ollut uuden seuransa alkukauden ylivoimaisesti tehokkain pelaaja (15 ottelua, 6+16=22). Mäkisen mielestä Tkachukin kehonkieli jäällä onkin hyvin hämäävä.

– Totuttelu uuteen ottaa aikansa. Kun alan katsomaan Panthersin pelejä, niin mulle tulee mieleen semmoinen että, perkele kun toi ei ole oikein hyvä missään. Se ei ole oikein hyvä luistelemaan ja sit se yrittää erilaisia syöttöjä, se ei ole äärimmäisen nopea.

– No on se kyllä fyysinen ja kova, mutta sillä ei oikein ole mitään sellaista että… Sasha (Aleksander Barkov) polkaisee pari kertaa sillain että wow, nyt mennään muuten kovaa ja kädet toimii. (Tkachuk) näyttää veltolta ja pureskelee hammassuojia. Se jää maalille pää alhaalla ja töytäisee paria pakkia ohimennessään ja sitten se laittaakin karat sisään, Mäkinen lataa.

– Siinä ei ole mitään tähtipölyä, mutta äärimmäisen tehokas jätkä, selostaja niputtaa arvionsa.

Voit kuunnella tuoreiman Kimanttia-jakson kokonaisuudessaan täältä.