Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour on paljastanut uutta tietoa loukkaantuneista Frederik Andersenista, Ondrej Kasesta sekä Teuvo Teräväisestä.

– Kukaan ei ole lähellä paluuta, Brind’Amour paljasti medialle keskiviikkona.

Teräväinen kärsi ylävartalovamman 10. marraskuuta, jolloin mies ehti pelaamaan seitsemän minuuttia Edmonton Oilersia vastaan. Teräväinen jakoi kaksi maalisyöttöä ennen kuin jätti pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Suomalaisen alkukausi on ollut jo ennen loukkaantumista haastava, sillä kärkihyökkääjä on 14 pelin jälkeen yhä ilman maaleja (0+7). Brind’Amour paljasti samalla, ettei Teräväinen kärsi aivotärähdyksen oireista.

Kolmikosta Kase loukkaantui jo kauden avausottelussa 12. lokakuuta. Toisin kuin Teräväinen, Kase kärsii aivotärähdyksen jälkioireista. Tshekkitaiturilla on jo ennestään pitkä historia päävammojen kanssa.

Hurricanesin ykkösvahti Andersen loukkaantui joukkueen tiistain harjoituksissa. Mies oli jo ennen sitä ollut sivussa joukkueensa kolmesta edellisestä ottelusta.

Hurricanes on napannut alkukauden 16 pelistään 10 voittoa ja 21 pistettä.