Tänä viikonloppuna Tampereella pelataan kaksi NHL-ottelua, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets ottavat toisistaan mittaa Nokia Arenalla.

Peliyhtiö NordicBet on tiedotteensa mukaan avannut otteluiden kunniaksi mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Mikäli Mikko Rantanen tai Patrik Laine, tekisi molemmissa Tampereen-otteluissa avausmaalin, vedonlyöjä saisi panoksensa takaisin peräti 101-kertaisesti.

NordicBetin toimistolla tällaisista kohteista on huonoja muistoja.

– Neljä vuotta sitten Winnipeg ja Florida pelasivat Helsingissä. Tuolloin tarjosimme erikoiskohteen kertoimella 105.00. Sen toteutumiseen vaadittiin kolme osumaa: Laine tekee enemmän pisteitä otteluissa kuin Aleksander Barkov (kyllä, hattutemppu Barkovin 1 pistettä vastaan), Laine laukoo kohti maalia ainakin kuudesti (7 toteutui) ja että hänen mailansa katkeaa (katkesi kolmannessa erässä).

– Se oli fantastinen ilta paikalla olleelle yleisölle, kun hattuja lenteli jäälle kolmen maalin kunniaksi. Meille muisto on vähemmän fantastinen, tappiota tuli ja isosti, kommentoi Betsson Groupin Ruotsin VD Mattias Wennerkvist.

Coloradon ja Columbuksen välisiin otteluihin on tarjolla muitakin tavallisesta NHL-pelistä poikkeavia vetoja. Vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä kumpi – Rantanen vai Laine – tekee otteluissa enemmän pisteitä tai kummalla on enemmän laukauksia tai kumpi saa enemmän peliaikaa. Tai palkitaanko jompikumpi tähtipelaajana.

Lähde: Betsson Groupin tiedote