Florida Panthers on lähellä sopimusta seuran mukana harjoitusleirin ajan testisopimuksella pelanneen ja runkosarjan alettua Panthersin kanssa yhä harjoittelevan Eric Staalin kanssa, kertoo Florida Hockey Now.

Sivuston mukaan tähtipuolustaja Aaron Ekbladin pitkä sairausloma on avaamassa Panthersin palkkakattoon tilaa keskushyökkääjä Staalille.

– Eric on luistellut kanssamme ja pysynyt joukkueen mukana sillä välin, kun yritämme selvittää tilannetta. Olemme lähellä palkkakaton maksimisummaa. Yritämme saada asian ratkaistua, mutta kätemme ovat sidotut palkkakaton vuoksi, GM Bill Zito kommentoi medialle juuri ennen Ekbladin loukkaantumista.

7,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Ekbladin heivaaminen pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle avaa Panthersin palkkakattoon tarvittavan tilan 37-vuotiaan Staalin sopimusta varten. 1293 NHL:n runkosarjaottelua pelannut Staal kiekkoili viime kaudella neljän ottelun verran AHL-seura Iowa Wildin paidassa. Mies kipparoi lisäksi Kanadan joukkuetta Pekingin olympialaisissa.