Montreal Canadiens on karsinut joukkuettaan lähettämällä uuden NHL-kauden alla viisi pelaajaa AHL:ään Laval Rocketin vahvuuteen. Kyseinen viisikko sisältää kaksi suomalaisnimeä: hyökkääjä Jesse Ylösen sekä puolustaja Otto Leskisen.

23-vuotias Ylönen pelasi viime kaudella NHL:n puolella 14 ottelua tehoin 2+3. Farmin puolella hän mätti puolestaan 52 runkosarjaotteluun pisteet 14+22=36 sekä 14 pudotuspeliin pisteet 3+3. Toissakaudella hän pelasi puolestaan yhden NHL-ottelun pisteittä sekä 29 AHL-ottelua tehoilla 9+8=17.

25-vuotias Leskinen palasi täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan. Hän vietti viime kautensa KHL:ssä Jokerien riveissä sekä Liigassa Tapparan paidassa. Ennen viime kautta Leskinen pelasi Canadiensin organisaatiossa kaksi kautta. Tuona aikana hän sai tililleen kuusi NHL-ottelua pisteittä sekä 85 AHL-ottelua tehopistein 3+36=39.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Les Canadiens ont cédé les joueurs suivants au Rocket de Laval:

The Canadiens have assigned the following players to the Laval Rocket:

J. Barron
R. Harvey-Pinard
O. Leskinen
C. Primeau
J. Ylönen

#GoHabsGo