Nashville Predatorsiin siirtynyt maalivahti Kevin Lankinen kiinnosti seurassa NHL:n nettisivujen jutun mukaan pitkään ennen sopimuksen solmimista. Pelaajalle oli soiteltu useaan kertaan.

Suomalainen palkitsi Predsin viikonloppuna torjuttuaan uudelle joukkueelle 3-2-voiton San Jose Sharksista NHL-kauden toisessa matsissa.

– Oli mukava seurata, kuinka Kevin otti voiton ensimmäisessä ottelussaan. Hän teki tärkeitä torjuntoja oikeaan aikaan, päävalmentaja John Hynes kehui.

– Tämä oli raakaa taistelua pisteistä. Jokainen näytti luonteensa. Kaverit taistelivat edessäni ja laittoivat kaikkensa likoon. Sain siitä lisää virtaa enkä missään nimessä halunnut tuottaa heille pettymystä, Lankinen sanoi.

Maailmanmestari aloitti NHL:ssä kolmannen ison kauden. Chicago Blackhawksissa kiekot pysähtyivät runkosarjoissa 90,9:n ja 89,1 prosentin tarkkuudella, mutta joukkue ei loistanut.

– Suurin syy Predatorsin valitsemisen takana oli se, että näin mihin suuntaan joukkue on menossa. Haluan voittaa otteluita ja nauttia voittamisen kulttuurista. Tietysti sekin vaikutti, että tunnen Juusen (Saros) ja kuulin erittäin hyviä asioita valmennusjohdosta.