Florida Panthers voitti NHL:n harjoituskauden avausottelussaan Nashville Predatorsin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Ottelussa nähtiin useita suomalaisonnistujia. Yksi tällainen oli Panthersin suomalaispuolustaja Santtu Kinnunen, joka saalisti ensimmäisessä NHL-ottelussaan tehopisteet 0+2.

23-vuotias Kinnunen on Panthersin 7. kierroksen varaus (#207) kesältä 2018. Kinnunen allekirjoitti Panthersin kanssa kaksivuotisen tulokassopimuksen viime keväänä. Edelliset kaksi kautta Kinnunen edusti Liigassa Tapparaa, jonka riveissä hän voitti viime keväänä myöskin Suomen mestaruuden.

Predatorsin puolelta pistemiehenä kunnostautui niin ikään ensimmäisen ottelunsa NHL-kokoonpanossa pelannut hyökkääjä Juuso Pärssinen. Hän keräsi pisteet 1+1.

21-vuotias Pärssinen on Predatorsin 7. kierroksen varaus (#210) kesältä 2019. Osapuolet solmivat kolmevuotisen tulokassopimuksen keväällä 2021. Sopimuksen ensimmäinen kausi sujui Pärssisen osalta Liigassa TPS:n paidassa, jossa hän on voittanut hopeaa kahtena edelliskeväänä. Pärssinen pelasi viime kaudella vielä AHL:n pudotuspelejä Milwaukee Admiralsissa, jossa hän kirjautti yhdeksään otteluun pisteet 1+2.

Panthersin voittomaalin iski jatkoajalla Aleksander Barkov, joka keräsi kaikkiaan pisteet 1+1. Lisäksi Eetu Luostarinen onnistui ottelussa maalinteossa.