NHL:n tulokasleirit ovat lähteneet käyntiin ja mukana on tietysti kasa suomalaisia lupauksia. Los Angeles Kingsissä on näytillä kolme suomea keskenään puhuvaa nuorukaista, joista yksi sai messevät kehut leirin harjoitusottelua seuranneelta toimittajalta.

Kim Nousiainen oli Twitterissä nimellä Pavel esiintyvän Hockey Royalty -reportterin mukaan koko leirin monipuolisin puolustaja. Viime kauden päätteeksi NHL-sopimuksen sorvanneen 21-vuotiaan puolustajan hehkutettiin myös olleen todella vaarallinen sekä kentän paras alivoimapelaaja.

Pelicans-hyökkääjä Aatu Jämsenin otteita ei kommentoitu, mutta Samuel Helenius sai sekä risuja että ruusuja. 199-senttinen keskushyökkääjä käytti fyysisyyttään taklausten muodossa, mutta ei kuulemma aina hahmottanut, milloin on turvallista tehdä niin. Hänen räjähtävyytensä auttoi kuitenkin luomaan nopeita hyökkäyksiä.