Detroit Red Wingsin kapteeni ja ykkössentteri Dylan Larkin on lähellä jättimäistä jatkosopimusta seuransa kanssa.

MLive.com-sivuston toimittaja Ansar Khanin mukaan Larkinin leiri vaatii seuraltaan kovaa vuosipalkkaa – joskin kaikki edellytykset tälle ovat olemassa. 26-vuotias tähti iski viime kauden 71 runkosarjapelissä 69 (31+38) tehopinnaa.

– Asia ei välttämättä ratkea vielä ennen kauden alkua. Larkinin leiri hakee tiettävästi yli yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkkaa, Khan kirjoittaa.

Larkin kuittaa tulevasta kaudesta 6,1 miljoonan taalan vuosipalkan. Tuleva kausi on viimeinen hyökkääjän viisivuotisesta, vuonna 2018 solmitusta aiemmasta diilistä. Khan kertoo Red Wingsin ja Larkinin hakevan maksimipituista, kahdeksan vuoden jatkosopimusta. Mikäli toimittajan arvioima yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkka pitäisi kutinsa, kuittaisi jenkkitähti tulevasta diilistään huikeat 72 miljoonaa taalaa.