NHL:ssä Philadelphia Flyersia edustanutta hyökkääjää Mihail Vorobjevia uhkaa 12 vuoden vankeustuomio Venäjällä.

Championat.ru-sivusto uutisoi keskiviikkona, että 25-vuotias Vorobjev myönsi keskiviikkona pidetyssä oikeudenkäynnissä antaneensa Salavat Julajev Ufassa vuosinaan (2015-17) lahjuksia välttääkseen Venäjän armeijaan joutumisen. Myös Ufan ex-pelaajia Vladislav Lukinia ja Anvar Suleimanov syytetään lahjusten antamisesta.

Vorobjevin oikeudenkäyntiä jatketaan elokuun 22. päivä, koska todistaja ei saapunut keskiviikkona paikalle.

Championatin mukaan Vorobjev ja Suleimanov ovat tällä hetkellä oikeuden määräämässä kotiarestissa. Molempia venäläispelaajia uhkaa 12 vuoden vankeus sekä sakko, joka voi nousta kuusikymmentäkertaiseksi annettujen lahjusten määrään verrattuna.

Vorobjev edustaa tällä hetkellä KHL:n jättiseuraa Pietarin SKA:ta. Vorobjev on pelannut NHL:ssä 35 ottelua Philadelphia Flyersin riveissä.