Calgary Flamesin tuoreet tähtihankinnat Jonathan Huberdeau ja MacKenzie Weegar aloittavat kumpikin syksyllä nykyisten sopimustensa viimeistä kautta.

Varsinkin Huberdeaun kerrottiin aiemmin olevan shokissa siirrostaan Florida Panthersista Flames-paitaan, mikä herätti välittömästi huhut siitä, että viime kaudella koko NHL:n syöttöpörssin nimiinsä vienyt supertähti jättäisi Flamesin heti ensi kesänä.

Nyt asiaan on kuitenkin saatu Flamesin kannalta huojentavaa lisätietoa. Sportsnetille työskentelevä Flamesin sisäpiiritoimittaja Derek Wills nimittäin paljastaa, että kumpikin Panthersista hankituista tähdistä olisi valmis neuvottelemaan Flamesin kanssa pidemmästä jatkosta.

– Huberdeau ja Weegar kertoivat meille juuri olevansa avoimia neuvotteluille pitkästä jatkosopimuksesta Flamesin kanssa. Huberdeaun mukaan hänen agenttinsa on jo käynyt asian tiimoilta keskusteluja GM Brad Trelivingin kanssa, Wills paljastaa.

Uutinen on albertalaisseuran kannalta elintärkeä, sillä kahden tähtipelaajan, Johnny Gaudreaun ja Matthew Tkachukin lähtö seurasta vain 10 päivän sisällä toisistaan on herättänyt paljon keskustelua tähtipelaajien yleisestä halusta edustaa seuraa.