Florida Panthersista Calgary Flamesiin treidattu tähtihyökkääjä Jonathan Huberdeau on raivoissaan entisen seuransa päätöksestä kaupata mies Albertaan osana Matthew Tkachuk -siirtoa.

Huberdeau edusti Panthersia 11 kauden ajan. Siirto toisaalle tulikin juuri, kun pitkään floridalaisseuran kärkihyökkääjiin lukeutunut 29-vuotias oli tilanteessa, jossa mies saattoi tosissaan haaveilla jopa Stanley Cupin voitosta. Nyt elämä Floridan palmujen alla vaihtuu Calgaryn kylmyyteen.

– Huberdeau ei ole totisesti tyytyväinen tapaan, jolla kaikki eteni. Jatkosopimuksesta käytiin alustavia keskusteluja. Huberdeaun leiri odotti sopimustarjousta, joka ei koskaan saapunut. Seuraava puhelu tuli treidin tiimoilta, Panthersin sisäpiiritoimittaja David Dwork paljastaa.

Huberdeaun tyytymättömyys Flames-siirron tiimoilta ei kuulosta hyvältä calgaryläisten kannalta katsottuna. 10 päivän sisään kaksi supertähteään, Johnny Gaudreaun sekä Tkachukin menettänyt seura saattaa menettää myös uusimman tähtihankintansa vapaille markkinoille jo ensi kesänä, jolloin viime kaudella NHL:n syöttöpörssin voittaneen Huberdeaun kuusivuotinen, 5,9 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu.

LUE MYÖS: Matthew Tkachuk paljastaa: tästä syystä pyysi siirtoa pois Calgarystä