Kokenut tähtihyökkääjä Claude Giroux siirtyy Ottawa Senatorsin riveihin, kertoo TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun. Osapuolet ovat solmineet kolmevuotisen sopimuksen, jolla Giroux tienaa kaudesta 6,5 miljoonaa dollaria.

34-vuotias Giroux pelasi koko NHL-uransa ajan Philadelphia Flyersissa, ennen kuin siirtyi viime kauden siirtorajalla Florida Panthersiin. Hän teki menneellä kaudella kaikkiaan 75 runkosarjaotteluun tehopisteet 21+44=65 sekä kymmeneen pudotuspeliin pisteet 3+5.

Giroux on pelannut NHL-urallaan 1 018 runkosarjaottelua ja 95 pudotuspeliottelua.

NHLSuomi seuraa siirtomarkkinoita hetki hetkeltä – liity LIVE-seurantaan tästä!

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Claude Giroux of Hearst, Ontario, agrees to a three-year deal with the Ottawa Senators. $6.5 M AAV per season.
@TSNHockey @TheAthletic