KHL:n huippupuolustaja Grigory Dronov on siirtänyt katseensa NHL:n suuntaan.

Venäläissivusto Championatin mukaan 24-vuotias Dronov on ilmoittanut Metallurg Magnitogorskin johdolle aikovansa jatkaa uraansa NHL:ssä. Magnitogorsk olisi halunnut pitää Venäjän maajoukkueen puolustajan riveissään vielä ensi kaudella.

Dronovia pelaaja-agenttina toimii lukuisia merkittäviä KHL:n ja NHL:n välisiä siirtoja urallaan neuvotellut Paul Theofanos. Theofanosin kuuluisimpia asiakkaita ovat NHL:n supertähdet Artemi Panarin, Kirill Kaprizov ja Sergei Bobrovski.

Dronov oli viime kaudella lähes koko KHL:n runkosarjan sivussa loukkaantumisen vuoksi. 190-senttiselle puolustajalle kertyi runkosarjassa vain kuusi ottelua. Dronov kuntoutui kuitenkin pudotuspeleihin, joissa hän teki 24 ottelussa komeat tehopisteet 5+9=14.