Carolina Hurricanesin nuori puolustaja Ethan Bear on vaihtamassa seuraa vain yhden hurrikaanipaidassa vietetyn sesongin jälkeen.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa Hurricanesin seurajohdon antaneen 24-vuotiaalle puolustajalle luvan neuvotella muiden seurojen kanssa. Miehen kahden miljoonan dollarin vuosipalkan taannut sopimus umpeutui tähän kauteen. Bear on yhä rajoitettu vapaa agentti, joten puolustajan pelaajaoikeudet kuuluvat yhä Hurricanesille.

– Carolina on antanut Bearille luvan neuvotella muiden seurojen kanssa. Kuulemani mukaan Hurricanes haluaisi yhä päästä sopimukseen Bearin kanssa, mutta osapuolet ovat kaukana toisistaan. Muistakaa, ettei mitään tapahdu ennen heinäkuun 13. päivää ilman Carolinan suostumusta, Friedman kirjoittaa.

Bear siirtyi Hurricanesiin viime kesänä Edmonton Oilersista kaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasi hyökkääjä Warren Foegele. Mies iski 58 ottelussa vain 14 tehopistettä jääajan jäädessä uran tähän asti pienimmäksi, vain 16.05 minuuttiin per ilta.