Colorado Avalanchen ykkösvahti Darcy Kuemper ei pelaa joukkueensa seuraavassa ottelussa.

Ylävartalovammasta kärsivä Kuemper jätti Avalanchen ja Edmonton Oilersin välisen konferenssifinaalisarjan avausottelun kesken. Hän poistui kesken toisen erän koppiin, koska hänen näkönsä sumentui eikä hän kyennyt näkemään kiekkoa.

Kuemper on toiminut Avalanchen ykkösvahtina kuluvalla kaudella. Hän pelasi runkosarjassa 57 ottelua torjuntaprosentilla 92,1%. Pudotuspeleissä hänet on nähty maalinsuulla kymmenessä ottelussa. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 89,7%.

Avalanchen maalilla nähdään seuraavassa ottelussa Pavel Francouz. Hän pelasi runkosarjassa 21 ottelua torjuntaprosentilla 91,6%. Pudotuspeleissä hän on päässyt tositoimiin kolmessa ottelussa prosentin ollessa 88,9%. Joukkueen luukkuvahdiksi nousee puolestaan suomalaisvahti Justus Annunen.

Annunen on pelannut tällä kaudella ja koko urallaan vain kaksi NHL-ottelua. Ne tulivat runkosarjassa ja noissa nuorukaisen torjuntaprosentti oli 86,3%. Hän on viettänyt kautensa pääasiassa AHL:ssä, jossa tilille tuli 48 runkosarjaottelua ja yhdeksän pudotuspeliottelua.

Konferenssifinaalien toinen osaottelu käynnistyy Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä kello 3:00. Otteluvoitot ovat Avalanchelle 1-0.