NHL on julkaissut ehdokkaat Lady Byng Memorial Trophyn voittajaksi. Palkinto jaetaan vuosittain pelaajalle, joka on osoittanut kauden aikana parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä yhdistettynä pelin hyvään tasoon.

Tällä kertaa ehdokkaat herrasmiespelaajaksi ovat Winnipeg Jetsin hyökkääjä Kyle Connor, Carolina Hurricanesin puolustaja Jaccob Slavin sekä Minnesota Wildin puolustaja Jared Spurgeon.

Kolmikosta Slavin voitti juuri kyseisen palkinnon vuosi sitten. Hän pelasi menneen kauden runkosarjassa 79 ottelua tehopistein 4+38=42, tehotilaston ollessa +35. Hänelle tuomittiin ainoastaan kymmenen jäähyminuuttia.

Myös Spurgeon oli vuosi sitten ehdolla herrasmiespalkinnon voittajaksi. Kuluneella kaudella hän viimeisteli 65 otteluun pisteet 10+30=40. Miehen tehotilasto oli lopulta +32 ja hänelle tuomittiin kauden aikana vain kymmenen jäähyminuuttia.

Connor on ensimmäistä kertaa urallaan ehdolla herrasmiespalkintoon. Hän tehtaili viime kauden runkosarjassa 79 otteluun komeat tehopisteet 47+46=93, tehotilaston jäätyä lukemaan -3. Hänelle vihellettiin menneellä kaudella vain neljä jäähyminuuttia.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Kyle Connor (@NHLJets), Jaccob Slavin (@Canes) and Jared Spurgeon (@mnwild) are the three finalists for the 2021-22 Lady Byng Memorial Trophy. #NHLAwards

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/16…