Pittsburgh Penguins aloitti pudotuspelisarjansa New York Rangersiä vastaan tuloksellisesti hyvin sen haettua kotiedun Madison Squaren Gardenin maraton-ottelusta maalein 3-4.

Päävalmentaja Mike Sullivanin pelin jälkeiset kommentit luovat kuitenkin huolta pingviinien leiriin, sillä luotsi paljasti siirtotakarajan tähtihankinta Rickard Rakellin sekä ottelun aloittaneen maalivahti Casey DeSmithin loukkaantuneen, eikä kaksikon pelaamisesta seuraavassa ottelussa ole takeita.

Varsinkin DeSmithin loukkaantuminen olisi kammottava uutinen, tuuraahan mies jo valmiiksi huippukauden pelannutta loukkaantunutta ykkösvahti Tristan Jarryä. Vaikka kolmosmies Loui Domingue onnistuikin voittamaan ykköspelin Penguinsille, ei miehestä suurella todennäköisyydellä olisi kaatamaan NHL:n tämän hetken kenties parasta maalivahtia Igor Shestjorkinia paras seitsemästä -sarjassa.

DeSmithin kohdalla loukkaantuminen johtui tiettävästi aivotärähdyksen oireista miehen saatua toisella jatkoajalla laukauksen suoraan päähänsä. Maalivahti otettiin vaihtoon hieman tilanteen jälkeen. Päävalmentaja Sullivanin mukaan vahdin tilannetta seurataan päivä päivältä.

Voit katsoa koosteen Rangersin ja Penguins avausottelun parhaista paloista alta löytyvältä videolta.