Detroit Red Wings on antanut lähtöpassit koko valmennusryhmälleen.

Seura tiedotti vappuviikonloppuna, ettei se aio tarjota jatkosopimusta päävalmentaja Jeff Blashillille. Samalla oven avauksella seuran jättävät myös apulaisvalmentaja Doug Houda sekä maalivahtivalmentaja Jeff Salajko.

Varsinkinn vuodesta 2015 asti joukkuetta luotsanneen Blashillin lähtö seurasta oli odotettu. Red Wings on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle kuudesti peräkkäin pelattuaan sitä ennen kevään tosipeleissä 25 peräkkäisellä kaudella.

Red Wings tunnetaan yhtenä NHL:n eurooppalaismyönteisimmistä seuroista, minkä johdosta Blashillin lähtöpassit aloittivat välittömästi spekulaatiot mahdollisen eurooppalaisluotsin palkkaamisesta punasiipien uudeksi pääkäskijäksi. Ainakin kokeneen Rikard Grönborgin nimi saattaa hyvinkin löytyä GM Steve Yzermanin ehdokaslistalta. 53-vuotias ruotsalainen on valmentanut viimeiset kolme kautta Sveitsin jättiseura ZSC Lionsia.