Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saroksen ensimmäisestä NHL:n All-Star-tapahtumasta tuli hyvin erikoinen reissu: hänen ja Nashville-puolustaja Roman Josin lento tapahtumapaikalle Vegasiin kesti normaalin muutaman tunnin sijaan 10 tuntia!

– Joukkue oli hommannut niin pienen koneen, että lento kesti 10 tuntia, eivätkä pelikamat mahtuneet kyytiin, Saros äimistelee NHL Without A Map -ohjelmassa.

Kaiken lisäksi veskarin kanssa eri koneella matkanneet pelikamat jumittuivat kuljetusyhtiön hoiviin.

– Meidän huoltaja lähetettiin sitten keskellä yötä hakemaan mulle kamoja, tyyliin ”mitä ikinä löytyy”. Puolet löytyneistä olivat mun vanhoja, ainakin patjat ja räpylä, ja puolet ihan präniköitä. Niitä käytin sitten läpiajokisassa, Saros naureskelee.

Lopulta oikeat varusteet löysivät tiensä perille vain 10 minuuttia ennen itse tähdistöottelun alkua.

NHL Without a Mapin kahdessa tuoreessa jaksossa Saros ja toinen Nashvillen suomalainen Eeli Tolvanen kertoilevat monenlaista: Predatorsin valmentajat esimerkiksi fanittavat tappeluita siinä määrin, että pelaajille on luvassa illallinen, jos joukkue on kauden päättyessä tappelutilaston kärjessä.

Sarokselle on tullut myös perheenlisäystä: Kesä-niminen koira on saanut seurakseen rescue-koira Nalan. Ja käydäänpä jaksossa perusteellisesti läpi myös muun muassa Hämeenlinnan seudun grilliruokaerikoisuus nimeltä Hotsi.

Lähde: NHL Without a Map, NordicBetin tiedote