Arizona Coyotes koki viime yönä poikkeuksellisen ruman selkäsaunan NHL:ssä. Joukkue sai turpiin Calgary Flamesilta lukemin 1-9.

Ilta oli erityisen synkkä Arizonan maalilla pelanneelle Harri Säterille. Hän piti nollat ensimmäisen erän ajan, mutta toisen erän ensimmäisten reilun kolmen minuutin aikana hänelle tehtiin neljä maalia. Neljännen maalin jälkeen Säteri otettiin vaihtoon.

Karej Vejmelka ei pärjännyt Arizonan umpisurkean puolustuksen takana paljoa paremmin. Häntä vastaan tehtiin kaksi maalia toisessa erässä.

Jostain syystä Arizona-valmennus päätti, että Säteriä ei ollut vielä kiusattu tarpeeksi. Hänet laitettiin takaisin maalille ottelun kolmanteen erään. Calgary iski hänen selkänsä taakse vielä kolme maalia.

Säterin torjuntaprosentti ottelussa oli 77,4.