Yhdysvallat on kasaamassa kovaa nippua toukokuussa Suomessa pelattavaan MM-turnaukseen.

Kanadalaislehti Ottawa Sunin mukaan pudotuspelien ulkopuolelle jäävän Ottawa Senatorsin riveistä olisi lähdössä Suomeen pitkä liuta nuoria tähtiä. Varsinkin Yhdysvallat on lehden mukaan saamassa joukkueesta nimekkäitä vahvistuksia, sillä joukkueen kapteeni Brady Tkachuk sekä ykkössentteri Josh Norris yhdessä superlupaavan puolustaja Jake Sandersonin kanssa ovat tiettävästi lähdössä jenkkien mukana Suomeen.

Kanada on sekin saamassa Senatorsin suunnilta vahvistuksia, sillä hyökkääjät Connor Brown ja Drake Batherson ovat Ottawa Sunin tietojen mukaan liittymässä vaahteralehtipaitojen muonavahvuuteen. Käsivammaa poteva tähtipuolustaja Thomas Chabot sen sijaan jättänee MM-kisamatkan väliin.

Myös Saksa on saamassa Senatorsista kivenkovan vahvistuksen hyökkäykseensä nuoren Tim Stützlen muodossa.