Pohjois-Amerikassa saa alkunsa tänä vuonna täysin uusi jääkiekon ammattilaissarja. Kolmella kolmea vastaan pelattavaan 3ICE-nimiseen liigaan on lupautunut jo 21 pelaajaa, joista 17 on pelannut urallaan NHL:ssä.

Nimekkäin pelaajista lienee David Booth. Yksittäisellä NHL-kaudella parhaimmillaan 31 maaliin ja 60 pisteeseen yltänyt, nykyään Norjan pääsarjassa tehoillaan hurjasteleva 37-vuotias hyökkääjä on kärsinyt urallaan jatkuvista loukkaantumisista, mutta hänellä on silti vyöllään yli 500 NHL-ottelua.

Mukaan on saatu myös KHL:ssä hirmutehot nakuttanut puolustaja Brennan Menell, joka on tällä hetkellä Philadelphia Flyersin sopimuksen alaisena. Toinen todella korkealla tasolla yhä pelaava pelaaja 3ICEn listoilla on vielä viime kaudella 30 NHL-ottelussa esiintynyt Jayce Hawryluk, joka on ollut tämän kauden SHL-joukkue Skellefteå AIK:n palkkalistoilla. Koko pelaajalistan löydät tästä linkistä.

3ICEn kausi alkaa kesäkuun 18. päivä Las Vegasista, josta alkaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa yhdeksän viikon mittainen kiertue, joka palaa finaaliviikonloppua varten Las Vegasiin elokuussa.