New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald varmisti maanantaina The Athletic -sivustolle, että puolustaja P.K Subban ei jatka seurassa ensi kaudella.

Fitzgeraldin tavoitteena on kaupata Subban ennen 21. maaliskuuta olevaa NHL:n siirtorajaa. 32-vuotiaan kanadalaisen yhdeksän miljoonan dollarin caphitillä varustettu sopimus päättyy tähän kauteen.

– Istuin P.K:n kanssa alas eilen ja puhuimme siirtorajan tuomista epävarmuustekijöistä. Kerroimme hänelle, ettemme ole tällä hetkellä tekemässä hänen kanssaan jatkosopimusta, Fitzgerald avasi tilannetta The Athletic -sivustolle.

The Athletic -sivuston tietojen mukaan Devils olisi mahdollisesti valmis ottamaan osan Subbanin yhdeksän miljoonan dollarin palkasta omaan palkkakattoonsa.

– Hän on tehnyt paljon tälle yhteisölle ja organisaatiolle. Mutta kerroin hänelle, että: ”jokin NHL-seura voi menettää oikealta ampuvan puolustajansa ja he soittaisivat minulle kysyäkseen vaihtokaupasta, joka kävisi järkiinsä meille ja tarjoaisi sinulle mahdollisuuden voittaa.” Siinä kohtaa minun täytyisi tehdä päätös, joka olisi paras tälle organisaatiolle, Fitzgerald kertoo.