Toronto Maple Leafs on aloittanut kartoittamaan mahdollisia vaihtoehtoja joukkueen takalinjoille.

The Daily Faceoff -sivuston toimittaja Frank Seravalli raportoi tiistaina, että Maple Leafsin tärkein prioriteetti maaliskuun NHL:n siirtorajalla on uuden puolustajan löytäminen Jake Muzzinin vierelle kakkospariin.

Seravallin mukaan Maple Leafsin GM Kyle Dubas ei pidä lyhytnäköisistä hankinnoista, mutta olisi mahdollisesti valmis poikkeamaan ajatuksistaan Dallas Starsin kanssa tähän kauteen sopimuksensa päättävän John Klingbergin kohdalla. Klingbergin nimi on vain yksi monista, joita paikallinen media on heitellyt viime aikoina esille.

Seravalli uskoo, että Maple Leafs olisi valmis maksamaan uudesta hankinnasta kovaa hintaa. Joukkue on valmis luopumaan oikean kaupan tullen vastaan ensimmäisen kierroksen varauksestaan. Myös pelaajalupaukset Rodion Amirov, Matt Knies, Nick Abruzzese, Topi Niemelä ja Roni Hirvonen ovat liikutettavissa.

Kärppien puolustaja Niemelä sekä HIFK:n sentteri Hirvonen ovat pelanneet Liigassa tällä kaudella loistavasti. Niemelä on parhaillaan Liigan puolustajien pistepörssin toisena.