NHL:n ystävät saavat nauttia sunnuntai-iltana kauden ensimmäisestä ilmaisottelusta Ylen kanavilta parhaaseen katseluaikaan.

New York Rangers ja Seattle Kraken ottavat yhteen kello 20.00 alkavassa ottelussa. Se esitetään suorana lähetyksenä Yle TV2:lta sekä Yle Areenasta. Kamppailun selostaa Simo Leinonen. Studioisäntänä toimii Sami Laine ja hänen asiantuntijoinaan kuullaan Ismo Lehkosta sekä Kimmo Kuhtaa.

Suomalaispelaajista kaukalossa nähdään Krakenin hyökkääjä Joonas Donskoi, joka on kerännyt kauden 42 otteluunsa tehopisteet 0+14. Rangersin Kaapo Kakko puolestaan on sivussa ylävartalovamman vuoksi. Hän on iskenyt 37 pelaamaansa otteluun pisteet 5+9=14.

Rangers on parhaillaan itäisen konferenssin viidentenä. Se on kuitenkin hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Kraken löytyy läntisestä konferenssista toiseksi viimeiseltä sijalta. Sillä on alla voitto edellisestä kamppailusta.