GM Jarmo Kekäläisen ja hyökkääjä Patrik Laineen tähdittämä Columbus Blue Jackets valuu uhkaavasti kohti pudotuspeleistä karsiutuvien sijoja NHL:ssä. Jokseenkin mollivoittoinen vire sai maanantaiyönä uusia tukalia piirteitä, kun joukkue hävisi pohjille kuuluvalle Ottawa Senatorsille 1-2.

Laine jäi pisteittä, sinitakkien maalivahti Joonas Korpisalo puolestaan seurasi matsia luukkuvahtina.

– Nythän peli oli aika tasainen, mutta jotenkin vähän elotonta. Meillä ei ollut riittävästi virtaa, luotsi Brad Larsen näki seuransa kotisivuilla.

– Meillä oli maalipaikkoja paljon, kolmannessakin erässä. Emme vain saaneet tulosta aikaiseksi. On turhauttavaa, kun pelasimme kuitenkin hyvän pelin, emmekä pystyneet tekemään maaleja. Se on valitettavaa, tshekkilaituri Jakub Voracek manasi.

Sinitakit herättivät lupauksia taannoin, kun joukkue tuhosi totaalisen ohipelin urakoineen Carolina Hurricanesin 6-0. Sen jälkeen tilille on kertynyt vain yksi voitto kolmea tappiota vastaan maalierolla 7-17.

Columbus on omassa divisioonassaan viidentenä, mutta jo 18 pistettä neljättä sijaa perässä. Toki Blue Jacketsilla on peräti kolme peliä Washington Capitalsia vähemmän pelattuna, mutta silti tilanne on vaikeahko.