NHL:n tähdistöottelun valinnat puhuttavat. Jokaisesta joukkueesta otettiin mukaan vähintään yksi pelaaja äänestyksen perusteella, minkä takia moni huippupelaaja jäi ulkopuolelle.

Pistepörssin top 10:stä neljää ei valittu tähdistöotteluun. Nathan MacKinnon kritisoi tilannetta voimakassanaisesti, kun häneltä kysyttiin Nazem Kadrin jäämisestä ulos näytöstapahtumasta.

— Se on hassua, MacKinnon aloittaa. Mielestäni jokaisen joukkueen ei tulisi lähettää pelaajaa. Se on tähdistöottelu, ei osallistumisottelu.

Colorado Avalanchen supertähti lataa, että Avsistä olisi kuulunut valita viisi tai kuusi pelaajaa. MacKinnon muistelee myös vuoden 2017 tähdistöottelua, jolloin hänen mielestään denveriläisjoukkueesta ei olisi pitänyt valita ketään.

Kadrin lisäksi isoja tähdistöottelusta ulos jääneitä nimiä ovat Mikko Rantanen, Sidney Crosby, Brad Marchand ja Steven Stamkos.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
Nathan MacKinnon on Nazem Kadri not making the All-Star Game: "It's silly. I don't think every team should send a guy. ... It's an All-Star Game, not a Participation Game."