Kanada saa kovan luokan vahvistuksen helmikuussa alkaviin Pekingin talviolympialaisiin.

The Athletic -sivusto raportoi keskiviikkona, että Buffalo Sabresin kesän 2021 ykkösvaraus Owen Power liittyy Kanadan joukkueen vahvuuteen.

Power on ensimmäinen Kanadan nimeämä pelaaja olympialaisissa.

19-vuotias Sabres-superlupaus oli Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana ennen vuoden vaihdetta perutuissa MM-kisoissa. Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Michiganin joukkueessa pelaava puolustaja ampui turnauksessa hattutempun Tshekkiä vastaan.

– Yliopistopelaajat olivat vuoden 2018 olympialaisissa merkittävässä roolissa, joten Powerin odotetaan myös olevan iso tekijä Kanadalle. Hänellä on taustalla loistavat Nuorten MM-kisat. Odotan, että hän on jättimäinen, hyvin liikkuva puolustaja, joka voi olla hyökkäyspään kykyjensä ansiosta turnauksen paras puolustaja, The Athletic -sivuston asiantuntija Corey Pronman analysoi.