Mikko Koskisella ei ole tällä hetkellä mukavimmat oltavat Edmonton Oilersissa.

33-vuotias suomalaismaalivahti ei ole pystynyt torjumaan joukkueelleen hetkeen voittoja, eikä Oilers ole esiintynyt muutenkaan vahvasti, kun 12 viime ottelusta voittoja on irronnut vain kaksi.

Oilersin päävalmentaja Dave Tippett on syyttänyt tilanteesta muun muassa joukkueen maalivahtipeliä.

– Näin se tässä bisneksessä yleensä menee. Kun joukkueella menee huonosti, joko valmentaja tai maalivahti uhrataan. Eihän se kenestäkään kivalta tunnu, kun heitetään bussin alle, mutta ei nuo valmentajan kommentit minussa sen kummempia ajatuksia herättäneet. Pitää vain mennä seuraavaa peliä kohti, Koskinen muotoilee Yle Urheilun haastattelussa.

Vaikka Koskisella riittää parannettavaa, niin samaa koskee myös koko joukkuetta. Suomalaismaalivahdin mukaan tappioista ei voi syyttää pelkästään häntä.

– On myös sanottava, että kuudessa häviämässäni pelissä joukkue on tehnyt seitsemän maalia. Maaleja minä en pysty tekemään. Ei se aina ole yksistään maalivahdista kiinni, voitetaanko vai hävitäänkö. Koko joukkueen täytyy pelata jatkossa paremmin, Koskinen kommentoi.