Montreal Canadiens ja sen farmiseura Laval Rocket ovat päättäneet keskeyttää toimintansa ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Seurojen toiminta on paussilla tammikuun 6. päivään saakka.

Seura on paininut valitettavien koronaongelmien kanssa viime aikoina, minkä vuoksi toiminta myöskin keskeytyy nyt hetkeksi. Tällä hetkellä peräti 16 joukkueen pelaajaa sekä maalivahtivalmentaja ovat koronaprotokollassa. Joukossa on mukana myöskin suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen.

– Kaikki päivittäiset uudet positiiviset tapaukset huomioon ottaen sekä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveyden vuoksi katsomme parhaaksi, että toimintamme keskeyttäminen on tällä hetkellä välttämätöntä. Tämä tauko antaa pelaajillemme aikaa toipua, jotta voimme jatkaa kauttamme turvallisesti, Canadiensin varatoimitusjohtaja Jeff Gorton kommentoi seuran tiedotteessa.

Joukkueen kotipelit tauon ajalta oli jo aiemmin siirretty Kanadan yleisörajoitusten vuoksi.

Canadiens nähtiin kehissä viimeksi Suomen aikaan lauantai-iltana. Se hävisi Florida Panthersille lukemin 5-2. Joukkueella oli käytettävissään ottelussa ainoastaan 16 kenttäpelaajaa.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
The Canadiens and the Laval Rocket will pause activities as a preventive measure until January 6 inclusively.

nhl.com/canadiens/news…