AHL-seura Laval Rocket sekä kanadalaishyökkääjä Devante Smith-Pelly ovat solmineet koeajan kattavan sopimuksen.

29-vuotias hyökkääjä on tuttu näky NHL-kaukaloista takavuosilta. Hän on pelannut urallaan 395 runkosarjaottelua (44+57=101) sekä 51 pudotuspeliottelua (13+3=16). Mies on edustanut Anaheim Ducksia, Montreal Canadiensia, New Jersey Devilsiä sekä Washington Capitalsia.

Smith-Pelly oli myös voittamassa Stanley Cupia Capitalsissa kauden 2017-18 päätteeksi.

Viime kaudella Smith-Pelly pelasi AHL:ssä Ontario Reignin riveissä ainoastaan 14 ottelua ja keräsi yhden syöttöpisteen. Sitä edellinen kausi sujui puolestaan KHL:ssä Kunlun Red Starissa, jossa 36 otteluun kertyivät tehot 8+3=11.

Rocket de Laval

@RocketLaval
Le Rocket de Laval a annoncé avoir accordé un contrat d'essai professionnel à l'attaquant Devante Smith-Pelly.

The Laval Rocket signed forward Devante Smith-Pelly to a professional tryout contract.

#GoRocket