Minnesota Wildin 27-vuotias hyökkääjä Ryan Hartman on pelannut alkukauden todella kovalla tasolla, verrattaen muun muassa omiin edelliskausien pistesaldoihin tai palkkapussin suuruuteen.

Kauden ensimmäiset 30 ottelua ovat tuottaneet miehelle jo komeat tehopisteet 14+12=26. Hän on kovaa vauhtia matkalla kohti uransa tehokkainta kautta. Parhaalla kaudellaan hän iski Chicago Blackhawksissa pelatessaan 76 otteluun pisteet 19+12=31 (kausi 2016-17). Kahden viime kauden aikana hän ei ole myöskään päässyt pistemäärään, mikä on tällä kaudella kasassa jo tässä vaiheessa.

Kauden mittaan Hartman on noussut Wildin ykkössentteriksi. Hänen laidoillaan ovat viime viikkoina pelanneet supertähdet Kirill Kaprizov sekä Mats Zuccarello. Kolmikko on tehnyt kaukalossa kovaa jälkeä: Zuccarellolla on kasassa 24 pistettä ja Kaprizovilla 36 pinnaa.

Hartmanin tuloksenteko on ollut myöskin kausitienesteihin peilaten kovalla tasolla. Hän tienaa kaudesta nykyisellä sopimuksellaan 1,7 miljoonaa dollaria. Vertailun vuoksi ketjukavereista Zuccarello tienaa kuusi miljoonaa kaudesta, Kaprizov puolestaan peräti yhdeksän miljoonaa.

Hartman johtaa parhaillaan myöskin koko NHL:n tehotilastoa. Se näyttää tällä hetkellä komeaa lukemaa +22.