Chicago Blackhawksin sopimuspelaajiin lukeutuva maalivahti Collin Delia onnistui maalinteossa lauantain vastaisen yön AHL-kierroksella.

NHL:n sijaan farmijoukkue Rockford IceHogsin riveissä alkukauden pelannut maalivahti sai maalin nimiinsä onnekkaasti, sillä mies ei varsinaisesti hakenut osumaa Texas Starsin tyhjään nuottaan, vaan sattui ainoastaan torjumaan vastustajan tasoitusyrityksen ollen näin viimeinen kiekkoon osunut Rockford-pelaaja.

Tämän jälkeen Stars-hyökkääjän epäonnistunut syöttöyritys lipui aina omaan päähän ja tyhjään maaliin saakka, minkä myötä Delia sai nimensä harvinaiseen joukkoon maalinteossa onnistuneiden veskareiden listalle.

Katso Delian maali alta löytyvältä videolta tai täältä.

Rockford IceHogs

@goicehogs
DELIA SCORES! DELIA SCORES! DELIA SCORES!

WE WIN 3-1!