Porin Ässien ykkösvahtina kaudella 2019-20 pelannut Daniil Tarasov tekee NHL-debyyttinsä Columbus Blue Jacketsin maalilla ensi yönä Dallas Starsia vastaan.

22-vuotias venäläinen tuuraa Blue Jacketsin maalilla kipeinä sivussa olevia Elvis Merzlikinsiä ja Joonas Korpisaloa. Kaksikon poissaolon syy ei ole koronavirus. Hätävarana kakkosvahdiksi otteluun on hälytetty Casey Sherwood. 36-vuotias Sherwood on pelannut viimeksi 10 vuotta sitten, jolloin mies kiekkoili ECHL:ssä.

NHL-debyyttinsä Starsia vastaan tekevä Tarasov on pelannut tällä kaudella AHL:ssä, jossa mies on torjunut Cleveland Monstersin maalilla yhdeksässä ottelussa (2,96 ja 89,7%). Mies esiintyi taannoisella Liiga-visiitillään 41 Ässien runkosarjapelissä.

CBJ Public Relations

@BlueJacketsPR
NEWS: #CBJ will recall goaltender Daniil Tarasov from @monstershockey on emergency basis and he is expected to play tonight vs. Dallas. Both Elvis Merzlikins and Jonas Korpisalo are ill (non COVID).