Jesse Puljujärvi syrjäytettiin Edmonton Oilersin ykkösketjusta torstain vastaisen yön NHL-kierroksella Arizona Coyotesia vastaan.

Kolmosketjuun heivatun suomalaisen tilalle ykkösketjuun Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin rinnalle nostettu, ennemmin nyrkeistään kuin pelillisistä taidoistaan tunnettu Zack Kassian räjäyttikin heti potin Oilersin haettua 3-5-vierasvoiton kojooteista.

Kassian, 30, iski ottelussa tehot 1+2. Kovanyrkki oli iskenyt alkukauden 14 pelissään vain kolme maalia ja antanut kaksi syöttöpistettä, joten ilta supertähtien rinnalla näkyi heti selvästi konkarihyökkääjän pistesarakkeessa.

Reilut 12 minuuttia pelannut Puljujärvi jäi kolmosketjun roolissaan ilman tehomerkintöjä. Ykkösketjussa Kassianin rinnalla hyökänneet McDavid ja Draisaitl sen sijaan namuttelivat ottelussa tehot 2+2 mieheen.