Minnesota Wild on valmis luopumaan kahdesta hyökkääjästään tehdäkseen tilaa lupaavalle tulevaisuuden nimelle, paljastaa seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russo.

Russon mukaan Wild on jo kaupitellut ruotsalaishyökkääjä Victor Raskia toisaalle. Myös Jordan Greenway olisi toimittajan mukaan kauppatavaraa – viimeistään ensi kesänä.

Adam Beckman ja Matthew Boldy ovat vasemmalta laukovia pelaajia. Wildin on tehtävä tilaa kaksikolle jollakin tavoin. Kirill Kaprizov, Marcus Foligno tai Mats Zuccarello eivät ole menossa minnekään. Wildin on tehtävä jotain ja Greenway tulevana rajoitettuna vapaana agenttina näyttää todennäköisimmältä lähtijältä. Uskon seuran kauppaavan hänet toisaalle ennen ensi kauden alkua, Russo näkee.

Neljä miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 28-vuotias Rask taas ei ole mahtunut aina edes Wildin pelaavaan kokoonpanoon. Ruotsalaisen muhkea vuosipalkka tekee pelaajan kauppaamisesta haastavaa.

– Kyllä, he yrittävät kaupata häntä, mutta juuri nyt ottajia ei ole. Yksi vaihtoehto on Raskin heivaaminen siirtolistan kautta AHL:ään, mikä toisi 1,125 miljoonaa dollaria helpotusta palkkakattoon, Russo arvioi.