NHL:n keskiviikkoyö tarjosi New Jersey Devilsin leiriin hyvä ja huonoja uutisia. Joukkue kaatoi Seattle Krakenin 4-2, mutta yhden syöttöpinnan saalistanut ykkösketjun sentteri Jack Hughes joutui pelistä sivuun Jeremy Lauzonilta tulleen taklauksen seurauksena.

Taalaliigan uusimman tulokkaan kolmosparin pakki niittasi NHL:n ykkösvarauksen seinälle avauserän lopulla niin, että ykkösketjussa Janne Kuokkasen ja Jegor Sharagovitsin sentterinä pelaava tähti loukkaantui pitäen ylävartaloaan.

– Hänen tilansa arvioidaan huomenna, ja katsotaan tilanne sitten uudestaan. Minullakin on ollut olkapäävammoja ja kun käsi on tuossa asenossa, jotain pahaa voi tapahtua, Devils-luotsi Lindy Ruff sanoi taalaliigan nettisivuilla tähdestään, joka marssi koppiin onneksi omin avuin.

– Hänen tilaansa tutkitaan siis päivä kerrallaan.

Taklaaja joutui maksamaan New Jerseyn Mason Geertsenille tappelulla. Tuomarien hidastama sirkus jäi vaisuksi, mutta Devils-pelaaja kykeni jakamaan muutamia iskuja Seattle-pelaajan käkättimeen.

Hughes on tehnyt tämän kauden kahdessa pelissä tehot 2+1. Suomalaiset muistavat tähden kesän 2019 ykkösvarauksen lisäksi viime kaudelta, jolloin tämän sekä Kuokkasen ja Sharangovitsin loistava ja tehokas yhteispeli oli Devilsin harvoja ilonaiheita koko sesongin mittapuulla.