Pavel Butshnevitsh aloitti ottelunsa maalilla, mutta ensimmäisen erän lopussa venäläistähti teki typerän tempun. Ulosajoon johtanut pukkaus ei helpottanut kahden jälkimmäisen erän urakkaa tilanteen ollessa tasan 1-1 ottelussa Arizona Coyotesia vastaan.

Butshnevitsh hermostui, kun Lawson Crouse töni tätä poikittaisella mailalla vihellyksen jälkeen. New York Rangersistä St. Louis Bluesiin hankittu laitahyökkääjä puski hermostuksissaan voimakkaasti päin Coyotes-pelaajan kasvoja.

Vastustajan pukkaamisesta päällä löytyy esimerkki tältä kaudelta, kun Calgary Flamesin Rasmus Andersson selvisi vähän epäonnistuneesta yrityksestä sakoilla. Edelliskausilta NHL:stä ei kovin tuoreita tapauksia ole, mutta muun muassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa jaettiin yhden ottelun pelikiellot kyseisestä rikkeestä. NHL:ssä vielä Butshnevitshin tapausta törkeämpi pukkaus kirvoitti neljän ottelun pelikiellon vuonna 2011.