NHL:ssä jysähti! Montreal Canadiensin tähtihyökkääjälle 63 miljoonan dollarin jättisopimus

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens solmi tiistaina jättimäisen jatkosopimuksen nuoren tähtihyökkääjä Nick Suzukin kanssa.

22-vuotias keskushyökkääjä rustasi joukkueensa kanssa peräti kahdeksan vuoden mittaisen, 63 miljoonan taalan arvoisen jatkon. Sopimus takaa kanadalaiselle keskimäärin 7,875 miljoonan dollarin vuositienestit.

Suzuki on Canadiensin 1. kierroksen 13. varaus kesältä 2017. Mies pelasi viime kaudella NHL:ssä 56 runkosarjapeliä tehoin 15+26=41. Pudotuspeleissä mies oli joukkueensa kantavia voimia Habsin selvitettyä tiensä aina Stanley Cupin finaaleihin asti. Nuorukainen nakutti 22 pudotuspelissä komeat 16 (7+9) tehopistettä.

LUE MYÖS: Pittsburgh Penguins hankki yli 800 NHL-ottelua pelanneen konkarisentterin