Saksa on nimennyt ensimmäiset kolme pelaajaa vuoden 2022 Pekingin olympialaisten miesten jääkiekkojoukkueeseensa.

Mukaan olympiamatkalle lähtevät odotetusti maan kaksi kirkkainta NHL-megatähteä, taalaliigan parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Edmonton Oilersin hyökkääjä Leon Draisaitl sekä NHL:n Colorado Avalanchesta Seattle Krakeniin kesällä siirtynyt, NHL:n kärkivahtien kastiin itsensä viime kaudella pelannut Philipp Grubauer.

Saksan kolmas valinta on maan kaikkien aikojen lupaavimpana puolustajana pidetty, vasta 20-vuotias Moritz Seider. Detroit Red Wingsiin kesän 2019 varaustilaisuudessa 1. kierroksen kuudentena pelaajana huudettu isokokoinen Seider aloittaa ensi viikolla ensimmäisen kautensa NHL:ssä.

Leijonat nimesi aiemmin omat kolme ensimmäistä valintaansa. Listan muodostavat Suomen kirkkaimmat NHL-supertähdet Mikko Rantanen, Sebastian Aho ja Aleksander Barkov.