[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962413505{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][vc_column_text]

KATSO MYÖS:

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962395939{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Viime kausi

[/vc_column_text][vc_column_text]NHL-kausi 2020-21 oli todella poikkeuksellinen vakavan koronavirustilanteen vuoksi. Pohjois-Amerikassa kausi päästiin aloittamaan vasta tammikuun puolivälissä ja runkosarja pelattiin tynkänä.

Arizona Coyotesin kohdalla odotukset eivät olleet korkealla, mutta joukkue roikkui pitkään mukana taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Coyotesin vahvin jakso ajoittui maalis-huhtikuun taipeeseen, jolloin joukkue voitti seitsemästä ottelustaan peräti kuusi. Hyvää jaksoa seurasi kuitenkin viiden ottelun mittainen tappioputki, josta Coyotes ei enää toipunut, vaan hävisi suurimman osan loppukauden otteluistaan.

Coyotes-pelaajista harvat pelasivat nappikauden. Joukkueen tehokkain pelaaja oli 20 maalia paukuttanut ja 23 maalisyöttöä antanut Phil Kessel, joka sijoittui NHL:n pistepörssissä vasta sijalle 56. Puolustuksessa Jakob Chychrun pystyi lähes yhtä tehokkaaseen kauteen (41 tehopistettä).

Maalivahtiosastolla ykkösmaalivahtina toimi puolestaan Darcy Kuemper, joka esiintyi 27 ottelussa torjuntaprosentilla 90,7%. Kakkosmaalivahdin viittaa kantoi mainiosti Adin Hill (19 ottelua, 91,3%), kun Antti Raanta oli jälleen paljon sairastuvan puolella.

Aikaisemmalla kaudella Coyotes oli erityisen hyvä puolustussuuntaan pelattaessa, mutta viime kaudella omissa soi liikaa. Läntisessä konferenssissa vain kaksi joukkuetta päästi enemmän maaleja.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962383120{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Pelaajasiirrot – lähteneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Oliver Ekman-Larsson (Vancouver Canucks)
Puolustaja, 30 vuotta

Ekman-Larssonin todella mittava Coyotes-ura tuli päätökseensä kesällä, kun joukkueen kapteenina viimeiset kolme kautta toiminut ruotsalainen kaupattiin viiden pelaajan vaihtokaupassa Vancouver Canucksiin.

Ekman-Larsson on NHL:n kovapalkkaisimpia puolustajia, sillä tulevilla kausilla puolustajan vuosipalkka on peräti 8,25 miljoonaa dollaria.

Kuva: Getty Images

Antti Raanta (Carolina Hurricanes)
Maalivahti, 30 vuotta

Viime vuodet loukkaantumisista kärsinyt Raanta sai kesällä mielenkiintoisten siirron, kun kokeneen suomalaistorjujan ura jatkuu Carolina Hurricanesissa. Raanta ehti pelaamaan Coyotesissa neljä kautta, joista kolme oli enemmän tai vähemmän rikkonaisia. Ehjänä suomalaisella on yhä potentiaalia olla huippumaalivahti NHL:ssä.

Kuva: Getty Images

Derick Brassard (Philadelphia Flyers)
Keskushyökkääjä, 33 vuotta

Brassard ehti pelaamaan Coyotesissa ainoastaan yhden kauden, jossa hän summasi 53 ottelussa ainostaan 20 (8+12) tehopistettä. Kokeneesta keskushyökkääjästä on tullut NHL:ssä melkoinen pelinappula, sillä Philadelphia Flyers tulee olemaan hänelle kuudes seura kolmen vuoden sisään.

Kuva: Getty Images

Christian Dvorak (Montréal Canadiens)
Keskushyökkääjä, 25 vuotta

Dvorak vaihtaa NHL-urallaan ensimmäistä kertaa seuraa. Yhdysvaltalainen oli Coyotesissa kaudesta toiseen tasainen vajaan 20 maalin suorittaja. Keskushyökkääjällä on kuitenkin potentiaalia yhä parempaan, joten seurasiirto voi tehdä tässä vaiheessa uraa oikein hyvää.

Kuva: Getty Images

Jordan Oesterle (Detroit Red Wings)
Puolustaja, 29 vuotta

Kokenut yhdysvaltalaispuolustaja ehti pelaamaan Coyotesissa kolmen kauden ajan. Kuluneella kaudella Oesterle esiintyi 43 ottelussa tehopistein 1+10=11 ja lukeutui samalla joukkueen luottopuolustajiin kellottaen jääaikaa vajaat 18 minuuttia per ottelua.

Kuva: Getty Images

Darcy Kuemper (Colorado Avalanche)
Maalivahti, 31 vuotta

Kuemper toimi viime kaudet Coyotesin ykkösmaalivahtina. Parhaimmillaan kanadalainen on pelipaikkansa parhaimmistoa NHL:ssä, joten Colorado Avalanche -leirissä odotukset ovat varmasti korkealla. Kuemperin avulla Coyotes pystyi taistelemaan voitosta lähes illasta toiseen, mutta mille tasolle maalivahti nousee yhdessä NHL:n parhaista organisaatioista?

Kuva: Getty Images

Alex Goligoski (Minnesota Wild)
Puolustaja, 36 vuotta

Goligoski ehti pelaamaan Coyotesin riveissä viisi kautta ja nakutti pisteitä tasaisesti kaudesta toiseen. Kokenut puolustaja kellotti myös seuran isoimpia jääaikoja Ekman-Larssonin kanssa. Goligoski oli viime kaudella Coyotes-puolustuksen vakikasvoista ainut pelaaja, jonka plus/miinus-tilasto oli plussan puolella (+2).

Kuva: Getty Images

John Hayden (Buffalo Sabres)
Keskushyökkääjä, 26 vuotta

Isokokoisen ja fyysisen Haydenin matka jatkuu seuraavaksi Buffalo Sabresiin. Coyotesissa Haydenin rooli jäi ohueksi, eikä hän ehtinyt pelaamaan seurassa kuin yhden kauden ajan.

 

Kuva: Getty Images

Conor Garland (Vancouver Canucks)
Laitahyökkääjä, 25 vuotta

Garland on ottanut viime vuosina Coyotesissa isoja kehitysaskelia, joten kyseessä on iso menetys. Viime kaudella yhdysvaltalainen summasi 49 ottelussa tehopisteet 12+27=39, joka sivusi hänen yhden kauden piste-ennätystään, vaikka runkosarja pelattiin tynkänä. Vancouver Canucksissa Garland voi nousta aivan uudelle tasolle.

Kuva: Getty Images

Niklas Hjalmarsson (Lopetti)
Puolustaja, 34 vuotta

Hjalmarsson päätti mittavan pelaajauransa viime kauteen. Yli 800 NHL-ottelua pelannut ruotsalainen pelasi viimeiset kautensa Coyotesin riveissä. Uransa viimeisellä kaudella Hjalmarsson pelasi keskimäärin reilut 17 minuuttia per -ottelu. Tehopisteitä 45 ottelussa syntyi viiden syöttöpisteen verran.

Kuva: Getty Images

Tyler Pitlick (Calgary Flames)
Keskushyökkääjä, 29 vuotta

Pitlickin Coyotes-ura jäi yhden kauden mittaiseksi. Yhdysvaltalainen esiintyi 38 ottelussa tehopistein 6+5=11. Tulevalla kaudella hyökkääjän ura jatkuu Calgary Flamesissa.

 

Kuva: Getty Images

Adin Hill (San Jose Sharks)
Maalivahti, 25 vuotta

Hill on liikkunut viime vuodet NHL:n ja AHL:n välillä, mutta kuluneella kaudella kanadalainen väläytteli potentiaaliin Coyotes-maalilla. Hillin tilastot olivat seuran maalivahtiosaston parhaat, kun hän esiintyi 19 ottelussa torjuntaprosentilla 91,3%. Seuran vaihdon myötä Hill yrittää vihdoin vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä.

Muut lähteneet:

Jalen Smereck, Donbass Donetsk
Lane Pederson, San Jose Sharks
Michael Chaput, Pittsburgh Penguins
Michael Bunting, Toronto Maple Leafs
Frederick Gauthier, New Jersey Devils (try-out)
Dryden Hunt, New York Rangers[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962361616{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Pelaajasiirrot – saapuneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Travis Boyd (Vancouver Canucks)
Keskushyökkääjä, 28 vuotta

Boydin pelaajaura ei ole millään tavalla nousussa, joten kyseessä voi olla floppihankinta. Toisaalta hyökkääjä voi osoittautua myös onnistuneeksi värväykseksi, sillä nyt puhutaan pelaajasta, joka hakee uralleen nostetta ja palkka on maltillinen (750 000 dollaria/kausi). Boyd on voittanut urallaan Stanley Cupin, U18-MM-kultaa ja NCAA:n mestaruuden.

Kuva: Getty Images

Ryan Dzingel (Ottawa Senators)
Keskushyökkääjä, 29 vuotta

Viime kaudet ovat olleet 29-vuotiaalle Dzingelille hankalia. Hyökkääjä ei ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa missään, joten hän on tullut useasti kaupatuksi. Dzingel on ollut parhaimmillaan yli 20 maalin mies NHL:ssä, mutta nykyään hän pelaa puolustavammassa roolissa kolmos- ja nelosketjuissa.

Kuva: Getty Images

Carter Hutton (Buffalo Sabres)
Maalivahti, 35 vuotta

Kokenut kanadalainen on tulevalla kaudella Coyotesin ykkösmaalivahti. Hutton on ollut parhaimmillaan loistava NHL-maalivahti, mutta viime vuodet ovat olleet varmasti raskaita heikon Buffalo Sabresin maalivahtina. Valitettavasti Coyotesissa tilanne ei ole paljoa parempi, joten nähtäväksi jää, miten Hutton selviytyy kovassa paikassa. Coyotesissa on viime kausina voitu nojata hyvään maalivahtipeliin.

Kuva: Getty Images

Dmitrij Jaskin (Dinamo Moskova)
Laitahyökkääjä, 28 vuotta

Pelaajaurallaan jo yli 300 NHL-ottelua pelannut Jaskin on pelannut viimeiset kaksi kautta KHL:ssä, jossa hän paukutti viime kaudella 59 ottelussa hurjat 38 maalia.

Jaskinin kohdalla odotukset ovat korkealla, sillä Coyotesin joukkueesta ei löydy liikaa tulivoimaa. Taitava hyökkääjä ei onnistunut viime NHL-visiitillään odotetulla tavalla, mutta ovatko KHL-vuodet kypsyttäneet pelaajasta myös kovan luokan tekijän NHL:ään?

Kuva: Getty Images

Anton Strålman (Florida Panthers)
Puolustaja, 35 vuotta

NHL:ssä pudotuspelit mukaan lukien lähemmäs 1000 ottelua pelannut Strålman tuo Coyotesiin valtavan määrän kokemusta. Ruotsalaisen maailmanmestarin parhaat pelivuodet ovat jo takanapäin. Strålman on kuitenkin yhä pelaaja, johon joukkue voi luottaa hänen ollessaan jäällä. Kokeneen puolustajan ollessa jäällä omissa ei liiemmin soi

Kuva: Getty Images

Antoine Roussel (Vancouver Canucks)
Laitahyökkääjä, 31 vuotta

Voimakas ja fyysinen ranskalaishyökkääjä voi olla yhä kelvollinen vahvistus kolmos-/nelosketjuun. Hyökkääjä ei enää meinannut mahtua Vancouver Canucksin pelaavaan kokoonpanoon, joten seuran vaihto tuli hyvään ajankohtaan.

Kuva: Getty Images

Loui Eriksson (Vancouver Canucks)
Laitahyökkääjä, 36 vuotta

Eriksson pelasi viime kaudella vain seitsemän ottelua ja kyseessä on hyvin loukkaantumisherkkä pelaaja, joten ruotsalaisesta ei välttämättä koidu liikaa iloa Coyotesille. Erikssonin nykyistä jättisopimusta on jäljellä enää vuoden verran. Nelosketjun mies tienaa tulevasta kaudesta huimat kuusi miljoonaa dollaria.

 

Kuva: Getty Images

Jay Beagle (Vancouver Canucks)
Keskushyökkääjä, 35 vuotta

Erikssonin ohella ikää alkaa olla jo mittarissa. Stanley Cup -voittaja on kuitenkin yhä kelpo vahvistus alempiin ketjuihin. Beagle pelasi Vancouver Canucksissa reilut 12 minuuttia illassa. 30 ottelussa hyökkääjä iski yhden maalin ja antoi neljän maaliin johtanutta syöttöä.

Kuva: Getty Images

Shayne Gostisbehere (Philadelphia Flyers)
Puolustaja, 28 vuotta

Gostisbehere on Coyotesin kesän kovimpia hankintoja. Pelasi Philadelphia Flyersissa keskimäärin 20 minuuttia illassa, eikä rooli ole ainakaan pienentymään päin uudessa seurassa. Gostisbehere on tulevalla kaudella Coyotesin alakerran johtohahmoja.

Kuva: Getty Images

Andrew Ladd (New York Islanders)
Laitahyökkääjä, 35 vuotta

Coyotes teki kesän aikana useita konkarihankintoja, joista Ladd vaikuttaa etukäteen ehkäpä kaikista turhimmalta. Loukkaantumisen vuoksi hyökkääjä pelasi viime kaudella vain yhden ottelun ja senkin AHL:n puolella. Viimeiseen kolmen vuoden aikana NHL-pelejä on kertynyt tilille ainoastaan 30 kappaletta.

Kuva: Getty Images

Josef Korenar (San Jose Sharks)
Maalivahti, 23 vuotta

23-vuotias Korenar on pelannut NHL-urallaan vasta 10 ottelua, joten hän on todella kokematon kirittäjä Coyotesin ykkösmaalivahti Huttonille. Coyotesin maalivahtiosasto on heikentynyt selvästi viime kaudesta, joten tshekkimaalivahdilta odotetaan nyt onnistumisia.

Muut saapuneet:

Vladislav Koljatshonok, Florida Panthers
Liam Kirk, Peterborough Petes
Karel Vejmelka, Kometa Brno
Ty Emberson, Wisconsin yliopisto[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”suomalaiset”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962349371{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Suomalaiset

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Matias Maccelli
Laitahyökkääjä, 20 vuotta

Maccelli on Coyotes-organisaation lupaavin suomalaispelaaja. Nuori hyökkääjä on pelannut kaksi vahvaa kautta Ilveksessä, ja tulevalla kaudella hän pyrkii murtautumaan Coyotesin NHL-miehistöön.

Maccellin suurimmat vahvuudet ovat hyökkäyspäässä, jossa hän on vaarallinen pelaaja kiekon kanssa. Huippulupaus taitaa maalinteon, mutta on myös hyvä luomaan maalipaikkoja ketjukavereilleen. Maccellin heikkous on ollut puolustuspelaaminen, jossa hän on kuitenkin kehittynyt upeasti, joten kyseessä on huomattavasti kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin esimerkiksi vuosi sitten.

Maccellin kohdalla NHL-pelipaikka ei ole mikään läpihuutojuttu, mutta hyökkääjä on ottanut kehitysaskelia oikeaan suuntaan. Kaiken mennessä nappiin NHL-minuutteja on varmasti luvassa. Joukkueeseen murtautumista helpottaa myös Coyotesin heikko pelaajamateriaali.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1631785174642{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Valmennus – André Tourigny

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

47-vuotias kanadalainen, André Tourigny, nousee ensimmäistä kertaa NHL-seuran päävalmentajaksi.

Tourigny on heti raastavan vaikean paikan edessä, sillä hänellä on käsissään sarjan surkein materiaali, josta olisi saatava jotain irti. Toisaalta valmentajalla riittää varmasti nälkää ja hän pääsee aloittamaan osittain puhtaalta pöydältä, sillä joukkueen materiaali on muuttunut paljon viime kaudesta.

Tourigny toimi edelliset neljä kautta OHL-seura Ottawa 67’sin päävalmentajana ja hänet valittiin kahdesti sarjan parhaaksi valmentajaksi, joten ura on tällä hetkellä hyvässä nosteessa.

Tourigny on kertonut haastatteluissa olevan enemmän kuin innoissaan uudesta projektista. Kanadalainen kuvailee itseään intohimoiseksi valmentajaksi ja hyväksi kuuntelijaksi, joka haluaa todistaa heti tasonsa NHL:ssä. Coyotesin uudesta pelityylistä Tourigny on ollut vielä vaitonainen, mutta hän on kertonut tykkäävänsä pelityylistä, jota vastaan ​​on vaikea pelata suurella vauhdilla.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1631867025731{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Tärkein pelaaja – Jakob Chychrun

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1631867273438{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kuva: Getty Images

Jakob Chychrun on NHL:n aliarvostetuimpia puolustajia. 23-vuotias kanadalainen on kehittynyt Coyotesissa sarjan huippupuolustajaksi. Viime kaudella Chychrun oli seuran sisäisen pistepörssin kakkonen, kun hän summasi 56 ottelussa peräti 41 (18+23) tehopistettä.

Monipuolinen on puolustaja on vahva kummassakin päässä kenttää. Koko ja fyysisyys riittävät voittamaan kaksinkamppailuja ja hyökkäyspäässä laukaus lähtee tulisesti ja tehoja syntyy. Coyotesin harvoja tähtipelaajia.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tulokas”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1631785146448{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kiinnostavin tulokas – Dmitrij Jaskin

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Severstal Tsherepovets

Lue kohdasta ”Saapuneet pelaajat”.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962450785{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Arvio

[/vc_column_text][vc_column_text]Sija: Keskisen divisioonan 8.

Arizona Coyotes pelaa tulevalla kaudella keskisessä divisioonassa, johon se siirtyi Seattle Krakenin otettua paikkansa tyynenmeren divisioonasta. Divisioonan vaihdolla ei suuremmin ole merkitystä, sillä Coyotesia olisi vaikea povata pudotuspelitaisteluun missään divisioonassa.

Kuten ”lähteneet” ja ”saapuneet” -kohdista huomaa, niin joukkue on muuttunut valtavasti. Coyotesissa on käynnissä uudelleenrakennus, eikä seurassa hoppuilla menestystoiveiden suhteen.

Coyotes menetti kesällä muun muassa kapteeninsa Oliver Ekman-Larssonin, tärkeän hyökkääjän Conor Garlandin ja kaikki kolme maalivahtiaan, joten menetykset ovat todella tuntuvia.

Coyotesin materiaali on viime kautta heikompi, eikä se ole kovinkaan leveä, ja maalivahtiosasto on sarjan huonoin. Myös päävalmentaja on NHL-tasolla melko kokematon, joten lähtökohdat kauteen eivät ole kovinkaan kirkkaat.

Coyotes ei pysty raapimaan pitkässä runkosarjassa tarpeeksi tasaisesti pisteitä, joten joukkue tulee löytymään divisioonansa jumbotaistelusta.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962460902{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kentälliset

[/vc_column_text][vc_column_text]Hyökkäysketjut:

Clayton KellerNick SchmaltzPhil Kessel
Lawson CrouseBarrett HaytonChristian Fischer
Ryan DzingelJohan LarssonDmitrij Jaskin
Loui ErikssonJay BeagleAntoine Roussel

 

Puolustajaparit:

Jakob ChychrunConor Timmins
Shayne GostisbehereIlja Ljubushkin
Anton StrålmanVictor Söderström

 

Maalivahdit:

Carter Hutton
Josef Korenar

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962486388{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kokoonpanolista

[/vc_column_text][vc_column_text][table id=27 responsive=”collapse” /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]