NHL julkisti uuden ulkoilmaottelun tulevalle kaudelle. Historian kuudes Heritage Classic, eli Kanadassa pelattava ulkoilmaottelu pelataan Toronto Maple Leafsin sekä Buffalo Sabresin välillä ensi helmikuussa Tim Hortons Fieldillä Hamiltonissa.

Tämä on ensimmäinen ulkoilmaottelu Kanadassa sitten vuoden 2019. NHL-historiassa ulkoilmaottelu on jo historian 35. Toronto pelaa ensimmäistä kertaa taivasalla sitten vuoden 2017, jolloin vastaan asettui Detroit Red Wings. Buffalo kohtasi vuonna 2018 New York Rangersin.

Maple Leafs on niittänyt menestystä runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä tulosta ei ole tullut. Buffalo on puolestaan kuulunt taalaliigan pohjasakkiin jo usean vuoden.

Helmikuussa pelataan myös kaksi muuta ulkoilmaottelua. Näissä pelaavat Tampa Bay Lightning sekä Nashville Predators, sekä Minnesota Wild sekä St.Louis Blues.

NHL-ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplayssa.