Edelliset 15 kautta NHL:ssä viettänyt Valtteri Filppula siirtyi alkavaksi kaudeksi Sveitsiin Genève-Servette HC:n riveihin. 37-vuotiaan konkarihyökkääjän debyytti uudessa seurassa oli edessä eilen tiistaina, kun hänen edustamansa Servette kohtasi ZSC Lionsin tämän kotiareenalla.

Ottelussa Lions oli lopulta vahvempi lukemin 4-2. Filppulan alku uudessa seurassa oli kuitenkin mainio: hän oli mukana joukkueensa molemmissa osumissa kirjauttaen tehot 1+1.

Kolmannen erän alkupuolella Filppula tarjoili maalille ja takatolpalla päivystänyt Marc-Antoine Pouliot sai lyödä kiekon tyhjään häkkiin ylivoimalla. Noin viisi minuuttia ennen ottelun päättymistä Filppula pääsi itse kaventamaan loppulukemat 4-2:een. Hän pujotteli Lionsin puolustajien läpi maalille ja löi kiekon verkkoon.

Filppulan syöttö (videon kohdassa 2:38) sekä maali (4:34) näkyvät alla olevalta videolta tai täältä.